Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Γιορτές Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Δύο γιορτές  Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας θα πραγματοποιηθούν φέτος τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη θα γίνει το τετραήμερο 12 με 15/9/2013 στο πάρκο της Νέας Ελβετίας. Η δεύτερη το τετραήμερο 19 με 22/9/13 στο δημοτικό πάρκο (δίπλα στο θέατρο Κήπου)-Κέντρο Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του GreenWave festival που διοργανώνει η Οικολογικής Κίνησης Θεσ/νικης.  Όπως αποφάσισε η τελευταία γενική συνέλευση της τοπικής Οικογιορτής στις δύο γιορτές δικαίωμα συμμετοχής έχουν:
  • όλοι όσοι συμμετείχαν ως τώρα σε Πανελλαδική Οικογιορτή ή προηγούμενες τοπικές Οικογιορτές που έγιναν στη Θεσ/νικη. Για την καλύτερη οργάνωση των γιορτών θα πρέπει να δηλώσουν απλά την συμμετοχή τους στο παρακάτω μέιλ:  oikogiortithessalonikis@gmail.com   μέχρι την 23/8/2013
  • νέοι/ες συμμετέχοντες που θα πρέπει όμως να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής. Στην αίτηση αναφέρεται το γενικό πλαίσιο αρχών της Οικογιορτής καθώς και τα κριτήρια συμμετοχής. Προθεσμία κατάθεσης της αίτησης είναι η 23/8/2013 και μπορεί να σταλεί είτε ταχυδρομικά, είτε ηλεκτρονικά στο ίδιο μέιλ  oikogiortithessalonikis@gmail.com Κατεβάστε την αίτηση από εδώ. Για οποιεσδήποτε απορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το παραπάνω μέιλ. Οι εγκρίσεις των αιτήσεων θα γίνουν από την γενική συνέλευση και θα ενημερωθούν οι αιτούντες από την Δευτέρα 2/9/2013.
Η τοπική γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας της Θεσσαλονίκης λειτουργεί με βάση της αρχές της Πανελλαδικής Οικογιορτής. Περισσότερα για το συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών θα βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου